er rigtig godt somfyldikager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikkebliver for sød når den skal bruges somfyldi en kage med fondant
Birkeskage dækket med med hvidchokolade creme eller moussesom nogen måske vil kalde det. Jeg lavede en bladform af pap og brugte som skabelon for bladene, hvor efter de er præget med værktøj
Vi besluttede at lave tre små kageri stedet for en stor, af vaniljekagebunde med banancreme og chokolademoussesomfyld, smurt op med nutella smørcreme og pyntet med toget Thomas sukkerprint
Den smeltede chokolade “svinges” tilfældigt ned på bagepapiret/kagefolie med en teske/gaffel. Kom det hakket chokoladeikammerjunkeblandingen og rør rundt
Og så kan en mousse med husblas jo fryses, hvilket var årsagen til, at jeg ikke lavede en af mine egne kager, der oftest består af en creme lavet på chokolade og fløde alene uden husblas
Tilsæt nougat og chokoladei små stykker. LAGKAGE MED JORDBÆRKOMPOT OG NOUGAT-CHOKOLADEMOUSSE. Lige når kagen er lagt sammen er den meget blød – sommin er på billedet
gjorde til Valdemars barnedåb, men den kan også sagtens bruges som et mousse lag i en stor finkage. Den kan både bruges til at komme ichokoladeskåle, som jeg fx
Kagen er bygget op af vaniljelagkagebunde (tre per etage) og skovbær mousse med hvidechokolade stykker (to lag per etage), en kombination der er rigtig lækker isommervarmen og en af vores favoritter
Temperer chokoladen og fordel den på kageplasten, som passer i omkreds tilkagen. Fordel bærmoussen henover nøddebunden, glat overfladen, læg den sidste nøddebund på som “låg” og givkagen et let tryk, så den samler sig