Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere medchokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sød lakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Halloween er lige op over, og hvis man er en af dem, som synes, at denne amerikanske tradition er en lille smule (u)hyggelig med kreativt udskårne græskarlanterner og alt hvad der hører sig til, så er det jo oplagt at bage disse søde (og lidt uhyggelige) spøgelsescupcakes med et twist af pebermynte og chokolade
Påske cupcakes med nutella frosting og små lækre chokolade-lakridsæg. Du kan købe mange forskellige lækre små slik æg i butikkerne og det behøver ikke at være disse lakridsæg, der er også mange medchokolade og marcipan som er rigtig søde oven på disse cupcakes
Hak chokoladen groft, og vend den rundt i dejen. Fordel dejen i muffinsforme – fyld dem lidt over halvt op – det kan være en fordel at bruge silikone- eller papirforme, som sættes i en plade med fordybninger til muffins
Indlægget Chokolademuffinsmedskumfidusfrosting blev vist første gang den Annemette Voss. REKLAME – chokolademuffins udviklet for HARIBO – og den er go’