Det blev til muffinsmed hvid chokolade, ribs og kokos. Jeg synes den søde hvide chokolade og de sure ribs arbejder godt sammen og strukturen i kokos kan jeg bare godt li’
Grunddejen er den samme, og så kan man putte alverdens lækre ting i som fyld. Jeg pressede saften ud af dem og brugte den i muffins sammen med lidt ‘restenødder’, der blev ristet på en tør pande, så de blev ‘ristenødder’, og en stump ‘restechokolade’
Dejen hæver en del i ovnen, så fyld ikke formene helt op. Jeg har længe haft lyst til muffinsmed hasselnødder og chokolade, for det minder mig den første muffinopskrift, jeg prøvede som barn
Fyld. I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes medchokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Lette og luftige og den friske appelsinsmag klæder den lækre og sikkert syndige chokolade frosting så godt
Melet blandes blandes i og til sidst tilsætter du det hakkede chokolade. Det er rigtig mange år siden, at jeg sidst har fået dem så da vi skulle i sommerhus i weekenden skulle jeg da have et eller andet med
Lækre chokolademuffins. Kom chokoladen i. Bland mel med vanillesukker, bagepulver og kakao og sigt det i æggeblandingen skiftevis med smeltet margarine og mælk
Muffinsmedchokolade. Chokolademuffins. Mos bananen og hak chokoladen i ønskede størrelse -personligt kan jeg godt lide lidt store stykker chokolade – og vend også dette i dejen
Selvom de smager syndigt lækkert, er de faktisk ret sunde og fyldtmed gode sager. Du kan sagtens udskifte chokolademed tørrede frugter, undlade karamellen og bruge andre nødder – men lov mig lige at prøve denne version først ik