Det gør man selvfølgelig ved at tilsætte chokolade. Den her crunchy chokolade müsli udviklede jeg og serverede til mine to total udsolgte pop-up brunch arrangementer, som løb af stablen her i foråret
Det kommer nok ikke bag på så mange, at jeg vælger at vende min müsli i chokolade. Jeg er en kæmpe chokoladegris, og kommer chokolade i alt jeg kan komme i nærheden af (stort set)
Findes der noget bedre end sprød og sød musli ovenpå skyr, grød eller bare som snack. Lad hele blandingen køle godt af før du tilføjer din hakkede chokolade og hindbær
Måske med et strejf af chokolade. lidt chokolade. Det virker til, at min udgave her er blevet ret lækker, og jeg tror ikke, det skaber mindre glæde, at jeg har tilføjet lidt hakket chokolade
Originalopskriften er fra Sif Orellanas "Krudtugler & Kanelsnegle", men denne version er lidt anderledes, med lidt flere kerner, flere slags gryn, med sirup i stedet for honning og med chokolade i stedet for rosiner
det kan åbne en rigtig god kop varm chokolade, så hvorfor ikke også müsli. Denne her luksusmüsli er så simpel og nem at lave, at jeg ikke forstår, hvorfor jeg bliver ved med at købe forretningernes trælse udgave af samme
Chokolade er sundt og ja,. Chokoladen er fra Magasin, som jeg har fået af min søn. 1 skål A-38 med hjemmelavet musli og topping af blåbær. 2 hjerte chokolader m
En pakke chokolademousse. Tre plader chokolade. I dag handler min video i januar-eventet om sukker. Sukkerafhængighed er et kæmpe problem for rigtig mange, derfor er det også nødvendigt at sætte fokus på hvad sukker gør ved kroppen, men også hvilke alternativer der ellers er
Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
Chokoladeknapper. Hvad end du har lyst til at pynte med – her har jeg brugt små sukkerhjerter, ellers er sukkerkugler, chokoladeknapper, frysetørret hindbær og lignende gode valg
lys eller mørk chokolade (hakket). Søde og sunde müslibar, der er gode at have med på farten. Bananen giver dem en rigtig lækker konsistens, sammen med nødderne der gør dem sprøde og knasende