Opskriften på den helt fantastiske tærte. Opskriften kommer fra et svensk madblad. En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Smør og vand varmes og smeltes sammen, hældes over chokoladen, hvor den røres ensartet. Chokolade top. Hældes henover de små karameltærterog lad den stå til de har sat sig
Opskriften på tærten har jeg oprindeligt fra den fantastiske madblogger Newyorkerbyheart, hvis skønne opskrifter stadig er tilgængelige, selv om hun desværre døde i foråret
Toppet med friske bær og krystaliseret hvid chokolade med frysetørret hindbær. Endelig er desserten hjemmelavet is – en strachiella og en med hjemmelavet karamel, som serveres med hjemmelavet æbleroser
Man kan hælde lidt kakaopulver over og pynte lidt med revet chokoladeog/eller andet. Når tærten skal serveres, skæres bananskralden af banerne og de skæres i små skiver og fordeles over karamellen
Chokoladeovertruknekarameller med et hint af himalayasalt. Nøddebrød med chokolade. ENDELIG) haft lidt tid og overskud til at lave et par nye opskrifter