Chokolade overtræk der ikke knækker opskrifter

Hjemmelavede kokosbarer – aka bounty

Hjemmelavede kokosbarer – aka bounty

Overtræk dine kokosbarer med chokoladen og stil på køl, til de skal spises. På den måde får du bountys, som knækker dejligt, når du bider i dem, samtidig med at chokoladen forbliver flot blank og ikke grå og mat

Sukkerfri “guldkarameller” med dadelkaramel

mørk chokolade (til overtræk). Sæt dem i fryseren, mens du smelter chokoladen (over vandbad). Jeg tror karamellen ville være blevet hårdere, hvis den havde kølet ned lidt længere
To dage i februar...

To dage i februar...

Derefter har du det dejligeste chokoladeovertræk og den er altså god nok, selvom du kommer vand i chokoladen bliver den ikke grå

Jordbærtærte med mascarponecreme

Det skyldes så, at jeg med cremen og jordbærrene kunne dække chokoladeovertrækket, der gik fra at være flot og blankt til at blive mat, da jeg tilsatte lidt smør, som ifølge et “godt råd” skal forhindre, at chokoladeovertrækketknækker over det hele, når man skærer den første skive