Der er, vidst nok, ikke chokolade, i en pecan pie, oprindeligt, men jeg er ret vildt med chokolade, så det var noget af det, jeg holdt fast i, fra en af opskrifterne
Lidt høvlet chokolade ud over får den til at tage sig ekstra festlig ud. Pecan pie er en amerikansk klassiker af den bedste slags, og denne opskrift er en forædlet, LCHF og sundhedspimpet version uden sukker og gluten
Jeg har arbejdet på at forædle den klassiske pecanpie og lave den i palæo-version. 100 gram grofthakket mørk chokolade. 100 gram grofthakket mørk chokolade
Husk at jo bedre chokolade i bruger, jo bedre vil denne smage. Jeg har for nyligt besøgt American Pie i København, og faldt fuldstændig pladask for deres chocolate silk pie
Chokoladeknapper. Banana cream pie. Hvad end du har lyst til at pynte med – her har jeg brugt små sukkerhjerter, ellers er sukkerkugler, chokoladeknapper, frysetørret hindbær og lignende gode valg
Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene
Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags
Nemlig en chokolade-orange lagkage med banan - guuuf manner. ) Herefter stod den på Key Lime Pie - vist også fra Hummingbird, og igen igen - drøøøøn lækker tærte, som jeg faktisk nu har smagt for første gang
Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning