Dette fangede min interesse, da jeg elsker honning og chokolade og ikke mindst, Jakobsens produkter. Jeg fik fortalt af Jakobsens, at den med hvid chokolade indeholder mælk og er dermed ikke laktosefri, men varianten med mørk chokolade derimod, indeholder ikke mælk, da den chokolade de benytter er uden mælk
Med den hvide chokolade bliver panna cottaen meget sød og da jeg lavede den til min gode veninde Marie i onsdags så bestemte jeg mig for at prøve at lave en citron sirup til så det var både sødt og surt
lakrids sirup. Hvidt chokoladefyld. Rør lakridssirup i, hæld kompotten på glas og sæt på køl. Finhak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene
Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup. ½ dl lys sirup. Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt
Hak chokoladen og tilsæt den til siruppen så den smelter og det bliver en tyk creme. Hvis du kommer siruppen i når det er for varmt, eller kommer du den i for hurtig, kan du risikere at ende med en meget tynd creme af smeltet smør
lakrids sirup. Hvidt chokoladefyld. Rør lakrids sirup i, hæld kompotten på glas og sæt på køl. Fin hak den hvide chokolade og bland det sammen med kiksene
En blomst eller chokolade er altid et hit, men jeg kan godt lige at komme med noget hjemmelavet. Og så er det ellers bare at nyde siruppen på pandekager, frugt, i desserter eller cocktails