De skal køles helt ned før topping kommer på. En lille hyggelig kage, der kan serveres til enhver anledning og som altid bliver modtaget med savlenede munde, er disse skønne chokoladecupcakes
Chokolade-topping. Chokoladecupcakes med hasselnøddeknas og karamelfrosting. Chokolade-cupcaken bliver en smule mere kompakt end jeg er glad for, men det er en smagssag
Rør ingredienserne sammen tiltoppingen, og rør den sej, tyk og lækker. Kakaotopping. Fordi jeg havde nogle bananer der trængte til at blive brugt, og derudover så smager banan bare super godt sammen med peanutbutter
Kokos-stykkerne er også fra Netto (Urtekram), siruppen er en af mine mange 'fund' og chokolade chunks lå også i skabet fra en tidligere pakke Odense Marcipan havde sendt til mig
Topping. Kom mel, sukker, bagepulver, salt og smør i en røremaskine (eller en skål med en elektrisk pisker til) og rør sammen til konsistensen er ensartet og krummet
Tilsætchokolade og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade
Til opsmøring af kager, topping på cupcakes, eller chokolade trøfler, vælger man en ganache med meget chokolade i forhold til fløde, men er det til fyld i en kage, vælger man en opskrift med mere fløde og mindre chokolade
Eksperimenter i øvrigt gerne selv med, om du vil tilsætte hvid chokolade i cupcake-dejen eller holde dig til den klassiske smag, uden den søde chokolade
Med en intens smag af kakao og chokolade er disse muffins/cupcakes perfekte tilchokoladelskeren. Kolde chokolademuffins med kakaotopping – Uden gluten og tilsat sukker