Vend kirsebærsovsen i og hæld den over chokoladebunden. (Jeg lavede kagen i en 16 cm springform. Hvis du laver den i en 20 cm i stedet skal du lave ½ gang mere af bunden, men moussemængden tror jeg vil være fin - ellers så lav lidt mere)
C. h. o. k. l. a. d. e. b. u. n. O. p. s. r. i. f. t. g. v. Ø. 2. 6. m. I. æ. 5. 0. ø. 1. j. /. c. ½. w. P. T. D. å. ). W. ,. A. B. 7. y. 3. 4. V. á. L. G. F. x. ) l
100 g mørk chokolade. 4 æg. 200 g rørsukker. 125 g hvedemel. 125 g kartoffelmel. 1 tsk bagepulver. 2 sp. kakao. Skær chokolden i små stykker, og smelt det over vandbad ved svag varme
En smuk “lille” påskebombe. Ingen påskeferie uden kagebagning. Sådan en regel burde da eksistere – Altså den eksisterer i bedste forstand herhjemme, men jeg tænker det er et potentielt kommende lovforslag
Denne hindbærmoussekage smager himmelsk. Jeg har længe haft lyst til at lave noget med hindbærmousse, men jeg kunne ikke helt knække koden til, hvordan det skulle lade sig gøre
(2 spsk kakao, hvis du ønsker chokoladebunde). 2 spsk kakao, hvis du ønsker chokoladebunde). Den grønne mund har været ramt af influenza, men i dag vendte vi stærkt tilbage, med en forsinket fødselsdags middag
Chokoladebunden. Chokoladebunden. Kom bundende ind i ovnen på 200 grader ved normal luft (ikke forvarmet) i 15-20 min - Mærk efter, det kan godt være chokoladebunden skal ud lidt før kransekagebunden
Fyldte chokolader hører bare julen til. Og vil de ikke være hyggeligt selv at kunne lave dem. Jeg har gjort et forsøg – OG JA, jeg ved godt at min chokolade-temperering mislykkedes
Jeg brugte chokoladebunden som den midterste bund. I lyset af alle de fantastiske blomstrerende kirsebærtræer man ser i København for tiden, blev jeg inspireret og tænkte at jeg ville få udnyttet al den lyserøde farve jeg har liggende
kom dejen ovenpå chokoladebunden. Min søde og altid så hjælpsomme underbo efterspurgte forleden dag en ‘sund’ kage til hende og hendes soldaterkammerater på arbejdet