Opskriften er taget ud fra Gordon Ramseys opskrift, og er rigtig nem Det gode ved chokoladefondant, er at de kan fryses rå, og så smides direkte i ovnen lige inden de skal serveres
Den ville ikke kunne konkurrere med en rigtig, god chokolade kage, eller ligefrem chokoladefondant, men taget i betragtning hvor nem og hurtig, den er at lave, synes jeg det er helt okay
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Til 4 personer________ForretTorskeryg med selleripuré, karamelliserede løg og peberrodsskumMikkeller - It's Alive hvidvinsfadlagret HovedretSpontankaninMikkeller - SpontanaleDessertChokoladefondant med hasselnøddeisMikkeller - Koppi Coffee IPA_______ Torskeryg med selleripuré, karamelliserede løg og peberrodsskum2 torskefileter (af torskeryg)1 rodselleri50 g smør2-3 salatløg2 dl mælkPeberrodDildSalt, peberSalatløgene snittes igennem på tværs. Chokoladefondant med hasselnøddeis 100 g mørk chokolade100 g smør100 g sukker100 g æggehvide50 g melForvarm ovnen til 160 grader
Jeg fandt denne opskrift hos Mette Blomsterberg, som er nem, enkel og ufattelig lækker. Hak derefter chokoladen fint, og smelt den med smør og sukker i en skål over vandbad