Chokoladeforme til fyldt chokolade opskrifter

Hjemmelavet fyldte chokolader

Hjemmelavet fyldte chokolader

Til dine fyldtechokolader skal du bruge. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
Sukkerfri fyldt chokolade med marcipan og chokoladeganache

Sukkerfri fyldt chokolade med marcipan og chokoladeganache

Bank dem mod bordet, så luftbobler forsvinder, hvorefter du vender din chokoladeform med bunden i vejret og kommer chokoladentilbagetil din tempereret chokolade, og dine chokoladeforme er efterladt således, at de kun er fyldte i kanterne og bunden
Bounty chokolade

Bounty chokolade

Fyld dine chokoladeformer helt op med smeltet chokolade og bank dem let ned i bordet for at slå evt. Jeg skulle ikke knokle med temperering af chokoladen da jeg brugt overtrækschokolade som ikke skal tempereres men kun skal smeltes over et vandbad og så det simpelthen klar til brug
Mandel-chia chokolade hjerter med topping

Mandel-chia chokolade hjerter med topping

Start med at finde dine chokoladeforme frem - jeg brugte silikone isterningeforme. Årsagen til, at chokolade er blevet hyldet som et vidundermiddel, har i mange undersøgelser henvist til dens store indhold af flavnoider
Sund soya-mandel chia chokolade

Sund soya-mandel chia chokolade

Find dine chokoladeforme frem - jeg brugte silikone isterningeforme. Sørg for at presse forsigtigt med teskeen, så du er sikker på, at du har chokolade helt ned til bunden af formen
Skildpadder med karamel og rom

Skildpadder med karamel og rom

Der var endda en enormt god guide til smeltning af chokolade, og hvilken temperatur, der er arbejdstemperaturen
Chokoladestykker med karamel

Chokoladestykker med karamel

Nu tilsættes peanuts og herefter karamel, så formen næsten er fyldt op. Til min fødselsdag i efteråret fik jeg en chokoladeform og den har jeg fundet frem igen
♡ 4. Karamelhjerter ♡

♡ 4. Karamelhjerter ♡

Fyld chokoladeformen med al chokoladen, bank formen ned i bordet, for at fjerne eventuelle lufthuller
Temperering

Temperering

dine chokoladeforme grundigt inden du går igang. Vær tålmodig og sæt helst chokoladentil at smelte i god tid før du skal igang
Rabarberbomber

Rabarberbomber

Chokoladeformen pensles let med perlemorspulver. Heri tilsættes æg, derpå mel, og til sidst mandelmel - OBS
Jordbær-rosintærter

Jordbær-rosintærter

 Sæt de små chokoladeforme i køleskabet, indtilchokoladen er hærdet. Men hvis man er til den slags og tilchokoladeovertrukne rosiner, så smager disse små sager rigtigt dejligt
Karamelhjerter

Karamelhjerter

Fyld chokoladeformen med al chokoladen, bank formen ned i bordet, for at fjerne eventuelle lufthuller
Fine små påskeæg

Fine små påskeæg

Tag formen ud af fryseren og tilsæt nu marcipanen så formen næsten er fyldt ud. Vi bruger marcipan med pistacie til små lækre stykker, pakket ind i mørk chokolade