, men altså is lavet på banan og derfor uden raffineret sukker). Det gav mig så stor en nedtur, at jeg stærkt overvejede bare at gå på hovedet i seng, uden hverken aftensnack eller film/lektier
Haps - uden sukker, tilsætningstoffer eller noget dårligt for din krop. AMEN, siger jeg bare. Det er nok en af de bedste desserter jeg har lavet - faktisk SÅ god at jeg spiser den til morgenmad også
chokoladeis. Min søster er nemlig helt vild med lakridssirup på is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
Da vi lavede chokoladeis til menuen nytårsaften blev der 6 æggehvider til overs. Det blev til denne omgang af sprøde Pavlovaer med en sej midte, lige præcis som en Pavlova skal være
Dette kunne lige så let have været frugt- eller bærpuré, chokoladestykker, lakridspulver (som Dortea), frisk frugt eller sågar slik Det vil også være muligt at vente kakao- eller carobpulver i selve blandingen og få sig en fantastisk chokoladeis
Her er chipsene dryyset på en dejlig pavlova med chokoladeis på. Jeg havde lyst til at prøve at lave noget andet end det som jeg plejer at lave til desserter og kager
Næh, så hellere chokoladeis, det kan man dårligt gå galt i byen med. Fordi jeg heller ikke er vild med ren vaniljeis i pandekager, så var dette jo en oplagt mulighed for at få afprøvet at lave lemon curd, som jeg har haft i tankerne i noget tid nu, efter jeg så opskriften på Himmelske Kager
Vi spiste den i øvrigt efter, at vi havde spist den mest fantastiske is fra Jacob & Jakob Icecream ved Gefionspringvandet om eftermiddagen (faldt i da jeg så at chokoladeisen var lavet på Oialla chokolade
Chokoladetrøftler, chokoladeis, chokoladeshots, chokoladerom og meget mere chokolade… Stedet stråler af autencitet – og det klæder chokoladen og de hyggelige rammer, man nyder den i