Smelt smør, sukrin, hakket chokolade og salt i en gryde. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Uanset om du er til løbeture og salatblade her i januar eller denne lækre konfektagtigechokoladekage uden mel, så kommer opskriften her, og du kan jo lave den både med sukker eller med sukkeralternativer som kokossukker eller sukrin, hvis du ikke bryder dig om sukkerrusen
Mel, bagepulver, vaniliepulver og kakao sigtes i. mel. I stedet fandt jegnogle bananer, og dermed opstod opskriften på denne chokoladekage med mindre sukker
Smelt smørret og chokoladen i en gryde under omrøring. Hvedemel kan udskiftes med f. hvis de indeholder gluten, sukker eller mælk, men det er der jo råd for
Smelt smørret i en grydeog kom chokoladen op til smørret og lad det smelte sammen, mens du rører. Pisk ægogsukker hvidt og skummende – lad endelig dine børn styre håndmikseren
Har du ikke behov for at bageglutenfri så erstatter du bare med almindeligmel. Pisk ægogsukker. Jegbrugte vores yndlingschokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Kagen er en fusion mellem to kager, som jeg har fundet i Spis Bedre og Mad. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mas dem sammen med en lille del af sukkeret
Tilberedningstid. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Færdig. Opskriften fandt jeg her. Men hovedsagen er, at det fungerer super – og den kan tilsyneladende laves med alt muligt i