Tilsæt smørret i små tern til den smeltede chokolade og rør til en blank masse. Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre
Hæld langsomtsmeltet ckokolade ogsmør i sukkerblandingen, mens der fortsat piskes. Smør formen. Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen
Du kan selvfølgelig benytte dig af varmen, hvis du vil have smeltet chokolade udover kagen. Smør eller beklæd en rugbrødsform med bagepapirog hæld dejen heri
Rør smørogæg i de tørre ingredienserog vend til sidst det kogende vand i dejen. Pynt med krymmel ogspiseligtglimmerog server chokoladekagen direkte fra bradepanden
Så kan du nemt smøre det ud med en kniv, når chokoladen er smeltet. Bagchokoladekagen i ca. Blend havregrynog mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor
Smelt smør, sukrin, hakket chokolade og salt i en gryde. smør. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Tilsæt derefter den hakkede chokolade og rør i det til det er smeltet. Smelt smørog afkøl det let. Denne chokoladekage med masser af chokolade lavede jegforrige weekend efter et ønske fra min mellemste
Når halvdelen af massen er smeltettagesgryden af varmen og lad det smelte videre under omrøring. Smelt smørog chokolade langsomt over et vandbad og pas på der ikke kommer damp i det
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasurog frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Smelt smørog rør chokoladen i - når det er smeltet røres det i dejen skiftevis med mælken. En chokoladekage med glasurog flødeskum - med tal-lys ogfondantbogtaver
Hak chokoladen groft, smelt smørren i en grydeog smelt herefter chokoladen i den varme smør. Fredagformiddag var Esther ogjeg i køkkenet for at bage lækker smovset chokoladekage til eftermiddagskaffen
Når smøret er smeltet, tagesgryden af varmen og den finthakkede chokolade kommes i. Rør rundt til chokoladen er smeltet, tilsæt et espressoshot og et nip salt og hæld derefter langsomt chokolademassen over i æggemassen, under omrøring