Flad det ud på en bradepandemed bagepapir og bag, midterste rille ved. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Jeg brugte vores yndlings chokoladekage opskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekagemed saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Vend chokoladen i dejen og hæld den i en bradepande ca. Pisk smør sammen med sukker et par minutter. Kagen er lækkert saftig og glasuren cremet af kondenseret mælk og chokolade
Kommes i en lille bradepande og bages ca. Hun kom det hele i blenderen på en gang, sammen med ekstra mørk chokolade og kogende vand og så ind i ovnen - og det blev en super god meget tung, fugtig og intens smagende kage, der smager særligt godt sammen med flødeskum eller vanilleis
Dejen kommes i en bradepande, og der drysses med hakkede nødder. I stedet fandt jeg nogle bananer, og dermed opstod opskriften på denne chokoladekagemed mindre sukker