Bland smørcremen med lidt smørost og friske brombær og pynt kagen medbrombær og mynte. Rør natron ud med lidt af kærnemælken og kom det i blandingen, og herefter afvekslende mel blandingen og resten af kærnemælken
Server kagen kold fra køleskabet og med friske bær. Den er efter min mening, præcis som en chokoladekage skal være, og selv dejen kan spises med stor fornøjelse, som det ses på nederste billede Jeg lavede kagen uden chokoladestykker, og jeg syntes ikke, at den manglede noget, for kagen er i sig selv meget chokoladeagtig, men jeg kan forestille mig, at chokoladestykker også vil gøre sig rigtig godt i kagen
Nemlig i ét lag og pyntet med både bær og chokolader, såsom Toffifee. For at mindske kulhydratindholdet i kagen, og dermed gøre den mere blodsukkervenlig, kan havremelet skiftes ud med mandelmel og der kan bruges sukkererstatning som f
Valget faldt på en chokoladekagemedhindbær, en blanding. Hindbær- og chokoladekage (min version). Resultatet var en lækker chokolade medhindbærsmag som lige
Server til en is, med friske bær eller spis den som den er. Det er med evidensbaseret viden at jeg kan anbefale mørk god kvalitets chokolade til et sundt og stærkt hjerte