Chokoladekagemedsmørcreme af Callebaut® Gold. I hvert fald hvis du elsker chokoladekage. Kagen er pyntet efter fri fantasi med små karamelspiraler, chokoladeperler og lidt guldstøv
Kagen er en tung og tæt chokoladekage som minder om en brownie med en let kaffesmag. Imellem lagene af kagen er der en smørcreme rørt med hjemmelavet karamel
Da smørcremen ellers gør den meget svær at skære. Chokoladekagen går særlig godt med kaffe til. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Perfekt med et iskoldt glas mælk til. Skal du have fat i den bedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
Chokoladekage. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
Jeg bagte Hvid chokolade muffins, Snickerskage og en chokoladekagemed hindbærmousse i midten. Chokoladekagen er den franske chokoladekage som jeg ofte bager
Jeg havde tilbudt at lave dåbskagen og det eneste krav jeg havde fået var at der meget gerne måtte være frisk frugt i den, så jeg havde altså frit slag med både indhold, bunde, opsmøring, farver og pynt