Den her chokoladekage er lynhurtigt gået hen og blevet min yndlings chokoladekage. Rør den smeltede chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og bagepulver
Chokoladekagemedchokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. Pisk imens creme fraiche og piskefløde til en let creme og bland med resten af chokoladedejen
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Kagen er en tung og tæt chokoladekage som minder om en brownie med en let kaffesmag. Til karamelspindelvævet smøres to stykker bagepapir let med smør og ligges fladt på køkkenbordet
Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampet chokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
Chokoladekagen er efter en rimlig klassisk opskrift – luftig og med store chokoladestykker i. Næste gang vil jeg prøve med en lidt tungere brownie med chunkie chokoladestykker og nødder til saltkaramellen, det tror jeg helt sikkert også vil passe skønt sammen
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i mel og flormelis. Hvid chokoladekage. Bland mel, chokolade og mandler og vend det forsigtigt i æggeblandingsen sammen med hindbær, limeskal og -saft
Den færdige kage har en meget fyldig chokoladesmag, som jeg personligt er helt vild med. Beta-caroten er med til at beskytte kroppen mod frie radikaler der kan forstyrre og ødelægge forskellige processer i kroppen