Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes medglasur og små påskeæg
Pisk mascarpone sammen med flormelis og kakao. Creme der gør kagen ekstra svampet. Den svampede chokoladekage smager skønt i sig selv, men hvis du vil pynte den lidt ekstra kan du smøre glasur på
Når kagen er kølet af, kan cremen smøres på som glasur, eller spises ved siden af. Chokoladekage. Hæld dejen i en smurt form eller beklæd den med bagepapir
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
Fjern kagerne fra ovnen og lad dem køle af - køle HELT af, for ellers går det galt medglasuren. Den skulle være perfekt, og jeg var ikke tilfreds med højden på chokoladekagen første gang, så det blev til én til, og heldigvis havde jeg ingredienser nok
Du skal følge opskriften på denne fødselsdagskage i forhold til fyld og chokoladekage. Den lille lagkage med fyld lægges ovenpå den store lagkage og kagen smøres nu med et tyndt lag creme udenpå
Når kagen er kølet af, kan cremen smøres på som glasur, eller spises ved siden af. Denne vidunderlige chokoladekage er lavet med mørk chokolade, mandel og kokosmel
jo en helt klassisk chokoladekage, men fyldet gør kagen lige lidt ekstra svampet. chokoladecremet. gang, kan kageresten sagtens fryses ned medglasur og hele molevitten