Jeg bruger altid Cavalier's som er sødet med naturlige sødemidler fra Stevia og erythritol (udvundet fra frugter under en gæringsproces, også kendt som Sukrin)
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg havde en rest mislykket… ahem, en rest helt fin kakaokage, som der slet ikke var noget galt med. På samme måde kan du komme lidt banan i, eller måske tilsætte andre frugter eller krydderier, der tilsammen skal give trøflen lige præcis den smag, du gerne vil have
Kagen er faktisk uden hverken mel eller (tilsat) sukker, hvilket jo ikke gør noget Den er perfekt fudgy, smagfuld og både let og tung på samme tid… Jeg kunne vist blive ved med at rose den til skyerne Den ligger bare skønt i maven og mætter samtidig virkelig godt
Der er noget med konsistensen, og noget med det sure som frugtsmagen også indeholder, og derfor har jeg i dag forsøgt mig med en kaloriereduceret chokoladekage
Den perfekte chokoladekage goe. Det kan også være lækkert at koge bær eller frugtermed i grøden. Jeg er helt pjattet med, at noget så basalt som havregrød er kommet på mode
Du kan bruge mere eller mindre citron, jeg kan godt lide den frisk feks kort sagt, smag på denDu kan fryse hele det færdige produkt, altså hele kagen når du har brugt husblas i fyldet, i modsætning til at ha brugt flødeskum kildeDet søde liv /chokoladekagemed blåbær ½ l
Kagen egner sig også fremragende til gæster, og her kan du peppe den lidt op ved at servere den med en kugle god vaniljeis, friske frugter og bær eller forskelllige former for syrlige coulis