Her med en kakao-kage medmasserafchokolade-smørcreme. Kagen stables skiftevis medkage-chokolade-kage, afslutmed at bruge resten til at smøre kagen op med, så den er helt dækket til
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekagemed saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldigog fudgy brownie
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. Vend chokoladeblandingen i sammen med lakrids, vanille og bagepulver
Efteråret er kommet, medmasseraf regn og vind her på vestkysten. Det er vigtigt at der ikke er nogle sukkerkrystaller på siden af gryden eller på piskeriset, de kan nemt fjernes med en madpensel og lidt vand
Tung chokolade, luftig mousse medmasseraf friskhed og syrlighed fra ribsene. Chokoladekagemed ribsmousse blev resultatet og det blev altså taget virkelig godt imod af pigerne
Chokoladekagemed rabarberskum. Pynt kagen medchokoladeog hindbær og guldstøv (hvis du lyster). Personligt synes jeg nemlig, at det er lige rigeligt med Dulchey både i kagen og på toppen både til min smagsløj og pengepung
Hvis du er til lækker svampet og snasket chokoladekage så er nytårskagen her lige noget for dig. Jeg har pyntet chokoladekagenmed jordbær, blåbær, blomsterhoveder (morgenfruer), ananaskirsebær
og pyntede den selvfølgelig til anledningen medmasseraf lækker glasur ogchokolade. Først chokoladeglasurmed lidt af det overskydende chokolade, en meget lille klat smør - smeltet sammen på samme måde som til kagen, flormelis, kakaopulver og vand indtil jeg fik den mængde og konsistens jeg skulle bruge
Chokoladekagemed tyk glasur Her er opskriften på en chokoladekage, som har en masser plusser. Smør glasuren jævnt ud med en dejskraber - som eventuelt dyppes i kogende vand
Chokoladekagemed grøn glasur ogog kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Chokoladekagen. Rør glasuren sammen (flormelis og grøn frugtfarve), og giv de øverste chokoladefirkanter grøn glasur, som straks drysses med grønt kokos (hvis du venter for længe, så stivner glasuren og kokosmelet kan ikke sidde fast)
Nogetaf det første vi forelskede os i, var de meget populære pompom´er og vi blev enige om at det ville se enormt fint ud med en klase af dem i loftet over kagebordet,- og det gjorde det sørme…