Chokoladekagemedsmørcreme af Callebaut® Gold. I hvert fald hvis du elsker chokoladekage. Tilsæt smørret i små bidder under piskning, og fortæt med at piske yderligere et par minutter til du har en blød, cremet marengssmørcreme
(Smørcremen laves bedst på røremaskine med K-spaden). Kom den i en sprøjtepose med en lille rund tyl og kom ganaschen rundt i kanten, så den løber ned af kagen af og til
Da smørcremen ellers gør den meget svær at skære. Chokoladekagen går særlig godt med kaffe til. )Derfor er dette den nok mest seriøse chokoladekage, jeg nogensinde har lavet
Bestillingen lød på en simpel chokoladekage uden fyld, men smurt op med en almindelig smørcreme. Til selve kagen brugte jeg “bondekonens chokoladekage” fra bogen “Kager der smager – og andre søde sager” af Alette Bertelsen, og til smørcremen brugte jeg en opskrift fra “Kagebog” fra The Hummingbird Bakery
Perfekt med et iskoldt glas mælk til. Skal du have fat i den bedste chokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
Chokoladekage. Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Kagen er en tung og tæt chokoladekage som minder om en brownie med en let kaffesmag. Imellem lagene af kagen er der en smørcreme rørt med hjemmelavet karamel
Karamel Gateau Marcel (verdens bedste chokoladekage), Bananmuffin med karamel, Banan brownie m. Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen
Resten af chokoladekagen kan sagtens fryses ned, så der er til romkugler en anden gang, eller bare til at spise, som den er - dog gerne med lidt glasur på
Hvorfor kunne han dog ikke bare ønske sig en chokoladekage eller noget andet mere børneagtigt. Lakridskage med karamelcreme, karamelsmørcreme og flydende karamel på toppen
Chokoladekagen. Stil smørcremen på køl, indtil den er fast nok til at bygge med. Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske