Vend forsigtigtmelblandingen i med en dejskraber (optimalt hvis melblandingen sigtes ned i). Hæld langsomt smeltet ckokolade og smør i sukkerblandingen, mens der fortsat piskes
mandelmel (blendet madler). Beklæd en tærteform med et stykke bagepapir og kom kagedejen op i formen. Smelt smør og chokolade langsomt over et vandbad og pas på der ikke kommer damp i det
Når kagen tages ud, lægges chokoladen på så den smelter. Normalt plejer jeg at bage en traditionel banankage, men denne gang blev det til en svampet chokoladekage hvor jeg har brugt de modne bananer, til at søde med
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
Vaniljesukker, den tomme vaniljestang, sukker, citronsaft og blåbær småkoger uden låg ca. Tilsæt det smeltede smør-vand mens der stadig vendes forsigtigt i dejen
Smelt smør og chokolade ved lav varme. Her på Mauritius er der virkelig mange sukkerrør – de er overalt, og derfor er der også et stort udvalg af sukker i butikkerne (Og rom, faktisk
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse