økologisk usaltetsmør. Jeg er selv helt vildt med denne chokoladekage. økologisk usaltetsmør. med sukrin melis og revet appelsinskal Jeg er selv helt vildt med denne chokoladekage
)100 gr mørk chokolade50 gr usaltetsmør/kærgården steg og bag200 gr sukker1 tsk vaniljesukker3 æg str S 100 gr hvedemel1 tsk bagepulverTænd ovnen på 180 grader. Smelt chokoladen i et vandbadPisk smør, sukker og æg godt sammenSigt mel, vaniljesukker og bagepulver iVend det hele sammenVend den smeltede chokolade iBages ved 180 C i ca. 50 gr usaltetsmør
Kagen smagte FANTASTISK med den glasur som jeg skulle piske sammen og smøre på når kagen var kold. Da jeg stod op søndag morgen var det første der røg igennem mit hoved "jeg skal bage chokoladekage med Guinnes"
Bestillingen lød på en simpel chokoladekage uden fyld, men smurt op med en almindelig smørcreme. Smelt smørret i en gryde, og rør det sammen med sukkeret i en røremaskine
Endeligt lavede jeg til chokoladekagerne en jordbærfrosting, som denne gang med smøret, flødeosten, cremefraichen og flødeskummet blev super lækker, frisk og fruity
Denne er stadig min ultimative cupcake favorit – jeg tror ikke der er noget der slår nutellafyldt chokoladekage og hindbær – men jeg vil helt klart tage udfordringen op og lade det komme an på en prøve
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser. usaltetsmør. Smør og chokolade lægges i en lille gryde/metalskål og smeltes over et vandbad
Hun havde da hun hørte at det var en chokoladekage den mening af den passede godt til rødvin og derfor skulle jeg da selvfølgelig lave den med hende som prøveklud
Chokoladekage med rabarberskum. Start med at skære det kolde smør i små stykker, og stil det tilbage i køleskabet, mens du blander hvedemel, sukker og vand