Chokolademousse bliver ikke stiv opskrifter

Dobbelt Chokolademousse

Dobbelt Chokolademousse

Fortvivl ikke – den bliver normal igen når fløden kommer i. Husk at regne med at den bliver tykkere når den køler af
Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Det tager ikke ret lang tid. Hvid chokolademousse. Lad nu blandingen køle af ved stuetemperatur, endelig ikke i køleskabet da husblassen da vil sætte sig
Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Bagte rabarber med hvid chokolademousse

Pisk æggehviderne sammen med flormelis, til massen bliver hel stiv. Nu er de skønne rabarber igen i butikkerne, og det skal selvfølgelig udnyttes
Cheesecake m. blåbærmousse og -glaze

Cheesecake m. blåbærmousse og -glaze

Jeg laver en portion hvid chokolademousse ud fra denne opskrift, men det er en stor portion og der bliver lavet mange forskellige former for pynt, som ligger i fryseren til mange kager
Banan- og chokolademoussetærte

Banan- og chokolademoussetærte

De bliverikkestive, som almindelig flødeskum. Varm bananerne igennem, til det bliver en grødagtig masse