Det tager ikke ret lang tid. Hvid chokolademousse. Lad nu blandingen køle af ved stuetemperatur, endelig ikke i køleskabet da husblassen da vil sætte sig
Kog hindbær og sukker stille op, til de bliver opløste. Pisk den herefter, til den får en chokolademousse konsistens, dette kan tage lidt tid, men pas på du ikke pisker så meget, at den begynder at skille
Malene har på sin blog formået at skabe et helt unikt univers der emmer af inspiration, kreativitet og unikke forslag på hvordan din boligindretning bliver bedre
Jeg laver en portion hvid chokolademousse ud fra denne opskrift, men det er en stor portion og der bliver lavet mange forskellige former for pynt, som ligger i fryseren til mange kager
Mocca-/chokolademoussekage m. Dæk kagen til, så toppen ikkebliver tør. Mel og bagepulver sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Chokolademousse. Dæk kagen til, så toppen ikkebliver tør. Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Mocca-/chokolademoussekage m. Dæk kagen til, så toppen ikkebliver tør. Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Hvid chokolademousse m. Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen i en skål og kommes lidt ad gangen i æggemassen mens der vendes forsigtigt, så massen bliver ensartet og forbliver luftig
Dette måtte bliver noget med en heftig omgang chokolade som skulle udgøre desserten. Denne opskrift er ikke min egen, men jeg har lånt den fra Price invitere på DR