Husk at du også kan følge bloggen og jeg på bloglovin‘ og facebook. Basic er, at avokadoen er fantastisk og der er i hvert fald flere gode grunde til, at skifte piskefløden og æggene ud med avokado i chokolademousse
Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig. Hvid chokolademousse. 5) Fordel nu hindbærmoussen over den nedkølede browniebund og sæt på køl i 3 timer eller i 1 time i fryseren for at speede afkølingen op, så den hvide chokolademousse kan komme hurtigere ovenpå. 6) Chokolademoussen hældes over hindbærmoussen i springformen, som er helt afkølet. 5) Lad glazen køle ned til stuetemperatur og hæld den da over den helt afkølede hvide chokolademousse i formen
Og i sidste omgang fik jeg en omgang hvid chokolademousse-pulver. Callebaut hvid chokolademousse pulver (Der er til rigtig meget mousse i en pose) – Hvis du ønsker at lave din egen hvid chokolademousse fra bunden, så se opskriften nedenfor
Der er alt for længe siden, at jeg sidst havde et indlæg her på bloggen. CHOKOLADEMOUSSEN I DENNE TRIFLI ER SÅ GOD, AT DEN SAGTENS KAN SPISES FOR SIG SELV
Malene har på sin blog formået at skabe et helt unikt univers der emmer af inspiration, kreativitet og unikke forslag på hvordan din boligindretning bliver bedre