Altså jeg er ikke så vild med dem, du kan købe færdiglavet, pakket ind i folie, som du kommer i kurven fredag eftermiddag for at have noget hurtigt og lækkert til aftenkaffen, for de er altså ikke lækre
Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med. Blend dadler og banan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolie og vanilje i en foodprocessor
Blåbær cupcakes med Swiss Buttercream Merinque og Cupcakes med chokolade, lakrids og hindbær. Lækker svampet chokolade muffin med en lækker cremet chokolade swiss buttercream merinque på toppen
Chokolademuffins. med sin datter, og udsigten til at røre frikadellefars og pille kartofler i. enige om, at vi skal mødes til hygge med børnene inden sommerferien
med mere vanilje, hakket nødder, rosiner, frugt som blåbær, æbler eller banan. 12-18 stk 100-150 g mørk chokolade 70% (idag brugte jeg tæt på 150 g med lækkert resultat)150 g hvedemel100 g fuldkornsmel (jeg blandede fibermel og fuldkornsspeltmel)2 tsk bagepulver (der kunne godt bruges mere)5 tsk flydende SØD½ vanillestang1,25 dl minimælk3,5 dl yoghurt naturel 0,5%1 ægHak chokoladen groft Bland alle de 'tørre' ingredienser (mel, bagepulver og vanilje) i en skål med 2/3 af den hakkede chokoladeBland de 'våde' ingredienser (SØD, mælk, yoghurt og æg) i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartetHæld den flydende masse i skålen med de tørre ingredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (brug IKKE elpisker) - det kan godt være der skal tilsættes lidt væde, prøv evt. Fyld dem så de højst er 2/3 fyldt (mine hævede ikke så meget idag, igen perfekt hapser-størrelse til festival) Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen - pres evt lidt ned med en skeBages i 13-15 min ved 200 grader i varmeluft (lidt længere ved alm