Hvis du vil tilsætte en meget vandholdig smagsgiver, skal lidt af vandet tages fra opskriften. Ciabatta er nok et af mine ynglingsbrød, ikke kun fordi det smager godt som det er, men også forde det kan varioeres alt efter hvad du skal bruge det til
Lunt ciabatta brød. Det er efterår og suppe tid. En af mine yndlings supper er denne lækre, sunde og cremet jordskoskekuppe – Og den er tilmed virkelig let og ret hurtig at lave
Du tager først et godt brød - gerne ciabatta, skærer det ud i mundrette skiver, gnider dem ind i olivenolie, knust hvidløg og salt på begge sider, griller dem i ovnen (eller steger dem på panden) og pryder dem med din dit yndlingspålæg
Tapas – opskrift. Her har jeg valgt fire klassiske, som jeg vil give dig opskriften på. Jeg tager dem fra oven og alle opskrifter er til 4 personer. 1 baguette, ciabatta eller lignende brød. Navn på opskriftTapasUdgivet den 2016-08-01Forberedelsestid 25MTilberedningstid 20M Samlet tidsforbrug 45MGennemsnitlig karakter no rating Based on 0 Review(s). 1 baguette, ciabatta eller lignende brød