Det er lidt a la ciabattabrød, meget luftigt med store huller. Dette glutenfri grydebrød med majsmel bagte jeg et par gange i påsken og det smager rigtig godt og har en god krumme som det hedder
På billederne ses det hjemmelavede ciabattabrød og en enkelt vandmelonsalat. Kom alle mulingerne forsigtigt ned i gryden, og skru op for varmen, så hvidvinsblandingen under muslingerne er i kog
Pil nu løgene, hak dem groft og kom dem op i en varm gryde med lidt olivenolie og salt. Når tomaterne har fået nok, tager du dem ud af ovnen og hælder dem op i gryden med løg
Og eftersom Meyers bageri-bog endnu ikke er blevet anvendt til andet en brunsviger, ciabattabrød og en mislykket surdej, fandt jeg det passende at prøve hans berømte ølandshvedebrød, hvor almindelig hvedemel eller andet i den dur ikke indgår i opskriften
Skær ciabattabrødet i skrå skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tag gryden af varmen, fjern laurbær, og blend suppen fint, tilsæt lidt fløde kog i ca 10 minutter, og smag suppen til med evt. 1 stk Ciabattabrød
Servér med lunt ciabattabrød. Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Grøntsagsgryde. Alt i én gryde. Kom aubergine, tomat og broccoli i gryden, og kog videre i ca