Så efter at have cyklet i alt 25,3 kilometer i går - ud til universitetet, i storcenteret efter repareret løbeur og hjem igen med et smut forbi arbejde - gik jeg i gang med at bage ciabattabrød til vores aftensmad
Skær ciabattabrødet i tern, og rist dem på en pande evt. 2 skiver ciabattabrød eller andet lyst brød – evt. 2 skiver ciabattabrød eller andet lyst brød – evt
ciabattabrød – det behøver ikke være frisk, faktisk tværtimod det må gerne være lidt tørt. Bruschetta er et herligt tilbehør eller en forret – antipasto som det hedder på italiensk, og det er da også fra Italien retten stammer
ciabattabrød. Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. Spis dem til forret eller frokost, som en snack eller som en del af en række små retter
Cheeseburgeren og kartoffelsalaten er også anbefalelsesværdige, men cheeseburgeren kunne dog godt komme i en lidt blødere bolle i stedet for det sprøde ciabattabrød
Det brød jeg bruger til formålet er ciabattaboller (købt hos Langenæsbageren i Aarhus) som er krydret med chili, men hvis du ikke kan få fat i noget der ligner, bruger du bare et andet type ciabattabrød, og tilføjer evt
Ciabattabrød. Ciabattabrød. Ciabatta er nok et af mine ynglingsbrød, ikke kun fordi det smager godt som det er, men også forde det kan varioeres alt efter hvad du skal bruge det til
Servér med pasta og ciabattabrød. Pasta og ciabattabrød. Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter, og hæld marinaden over laksefileterne