Hvis du ønsker lidt smagsvariation, kan du tilføje lidt citron eller appelsin til marmeladen. Det blev til en enorm portion, så jeg valgte at dele den op og lave en lille portion marmelade af den ene del
revet skal fra 1/2 øko citron eller appelsin. Server med marmelade, sirup, eller andet lækkert 4 stk. Risengrød, juletid og december passer utroligt fint sammen
Dertil fik vi en frisk grøn juice med æble, spinat, citron, agurk og selleri og en kop kaffe. Brunchbrættet består af et glas yoghurt med appelsinmarmelade, yoghurt og mysli
Skallen rives af både citron og appelsin. Jeg har forsøgt mig med mælkebøtteblomst marmelade, det første jeg lavede blev for sødt og for stift, og smagte af for lidt
Således bliver marmeladen aldrig bitter selv om udblødningsvandet bruges. Skummet fjernes og marmeladen hældes i varme, atamonskyllede glas, der lukkes til med det samme
Af disse ukrudtsplager lavede vi mælkebøttemarmelade med mynte og ingefær og af skvalderkålen blev det til en pesto med hasselnødder, citron og hvidløg
Rør appelsinsaft, rom og citronskal i. være æblemos, marmelade, syltede blommer eller iskoldt smør. 0,75 dl appelsinsaft (presset fra 1-2 appelsiner). Revet skal af 1 citron. 0,75 dl appelsinsaft (presset fra 1-2 appelsiner). Revet skal af 1 citron