Sørg for at både smør og flødeost har stået ved stuetemperatur i en times tid. …har jeg bagt en meget lyserød og super nem kage, nemlig en kokoskage med smag af citron og vanilje toppet med den mest lækre, snaskede og utroligt cremedefrosting, du overhovedet kan drømme om
skal af ½ revet citron. Du kan med fordel bruge hjemmelavet mascarpone som flødeosten. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremen med lige så meget kagecreme
Frosting. For at de ikke skulle stå med hele arbejdet foreslog jeg at vi kunne medbringe noget og da der blev foreslået kage var jeg hurtig om at slå til, for denne citronmåne har jeg haft i mit arkiv i uendelige tider siden jeg så den hos NYBH
stk (uden frosting), og utroligt nem at gå til som bonus. Den eneste detalje er blot, at man helst ikke vil overdrive, da det er de færreste kager, man kan spise med god samvittighed
revet skal fra øko appelsin eller citron (jeg brugte citron). "Frosting". Rør flødeost og chokolade sammen med vaniljesukker og smør det oven på de afkølede cup cakes
Tilsæt citron og squash og rør det til en ensartet masse. flødeost. Min frosting blev lidt tynd fordi jeg skar ned på smørret, så jeg skriver opskriften som den rigtig skal være
Citron Cupcake. Banan/Chokolade-cupcake medflødeostfrosting. Chokoladecupcake medjordbærfrosting. Det er en lækker kombination af en krydret kage og en lidt mere let frosting fordi der er flødeost i og derfor også lidt mindre smør
Jeg brugte kun en lille klat mangopuré (mango der er kogt med lidt citronsaft og blendet), og det gjorde simpelthen at frostingen blev så flydende at jeg endte med at bruge EN HEL PAKKE flormelis, uden at opnå en fast nok konsistens