Citron melisse blade. Jordbær gele. Blade af mynte eller citron-melisse pyntes med. Jordbær gele. Når chokoladen har sat sig, hældes jordbær gele i op til kanten af formen
Jeg prøvede mig lidt frem og valget faldt på denne hasselnøddemazarin, hvor der både indgår havre og citron i opskriften, som giver en helt særlig både frisk og sød smag til kagen
Pisk cremefraiche, flødeost, vanilje, sukker og citron sammen, så osteblandingen bliver luftig. Samtidig er cheesecake opskriften enkle og fremgangsmåden ligeledes simpel
Sigt det hele, så citron-skallerne og vaniljestangen sigtes fra. Stil dem i fryseren kort, så cremen sætter sig hurtigt, imens laves passionsfrugt geleen klar
Denne cheesecake er ret klassisk opbygget med en lækker kiksebund af digestive, en mild flødeostecreme med et twist af lidt citron samt en lækker blåbærgele og lidt friske blåbær på toppen
Pres den eventuelle halve citron og bland saften med appelsinsaften. Kagebunden og gelen holder sammen på den så den ikke falder sammen når man skærer stykker ud
Spis kartoffelmos til retten – meget gerne kartoffelmos med kål og citron. Den gode vildtsovs, smagt til med Danablu og ribsgele, er lige præcis sådan en klassiker
Saft og skal af en halv citron. Når kagen er afkølet hældes den lillefingervarme gele over. Tilsæt derefter de udstenede dadler, citronskal - og saft og kør i foodprocessoren, til massen er homogen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed