LIge i den her omgang valgte jeg at lave et blåbæropkåg med lidt citron, men som sådan kan du tage din ynglingsmarmelade og blande i en omgang godt pisket fløde
Marengslåg. Marengs. Smør marengsen over kagen og drys efter med et tyndt lag flormelis gennem en si. eller indtil marengsen begynder at blive lidt gyldenbrun
Marengs. Marengs. Bland saft fra 4 citroner og skal fra 2 citroner med æg og sukker og varm blandingen i en kasserolle (må ikke koge) pisk blandingen i mens. 4 citroner
Små søde marengs med en dejlig smag af citron og kokos ligger nu godt i et gammelt sylteglas. Der er en lille smule kokos i, men ikke så meget at det bliver kokosmarkroner, og en god smag af citron
Den sidste kage, jeg valgte at bage, var muffins - nærmere bestemt citronmuffins. Jeg valgte at pynte muffinsene med italiensk marengs, sprøjtet ud i en lille dut oven på, og derefter giver marengsen en tur med bundselbrænderen
Skøn kage, hvor den søde mazarin og marengs får modspil af de syrlige citronmousse. Citronkage. Marengs. Pisk den revet marcipan med sukker, smør og citronskal
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærte med marengslåg - en klassiker i mit køkken. Citroncreme. Mit marengslåg fik dog et par sekunder for meget inde i ovnen (sådan kan det gå, når man samtidig skal finde glas frem til Asti'en), men det påvirkede nu ikke smagen
Til sidst tilsætter du citronsaft, citronskal og salt. Kagen har den sprøde bund, det syrlige lemoncurd og den søde marengs, som er en himmelsk kombination
Citroncreme. Topping – Marengs. Riv skallen af ØKO citronen. Lav det mønster med marengsen, som du ønsker. Pisk det revet citronskal og resten af ingredienser sammen til en flydende masse