Riv skallen af citronen fint og riv æblet groft. Pisk citronskal og revet æble i græskarpuréen. Pumpkin pie med æble200 gr hvedemel100 gr smør50 gr florsukker1 knsp salt1 æggeblommeRevet skal af en appelsinFyld450 gr græskar80 gr smør100 gr farin2 tsk honing3 æg½ tsk stødt kanel½ tsk stødt ingefær1 citron1 stort æbleBlend i foodprocessor mel, smør, florsukker og salt til det er som krummer. 1 citron
Til sidst tilsætter du citronsaft, citronskal og salt. Men der skulle selvfølgelig også være lidt til den søde tand, og jeg har, i lang tid gerne ville kaste mig ud i denne pie
Den her opskrift vil du hade mig for, men kun fordi en citrontærte som denne er SÅ fristende. Denne version er en såkaldt Mile High Lemon Meringue Pie - det hedder den, fordi den får et uanstændigt lag af skumfidusagtig marengs på toppen
Sherperds Pie – nu i tar. Vi har et overflod af chili i år, vores Jalepeños og Citron Habenero har givet en kæmpe høst, så pt har vi 100 chilier i fryseren. 2-3 chilier, efter smag og styrke, vi brugte en citron habenero og 2 jalepeños. 2-3 chilier, efter smag og styrke, vi brugte en citron habenero og 2 jalepeños
Saften af en citron. Det her, er min lidt alternative version, af en eller form for “Pumpkin Pie”. Saften fra citronen hældes over og crumbledejen fordeles på toppen
Bland majsstivelse og sukker sammen i en gryde og tilsæt de sammenpiskede æg, citronsaft og salt. Kom citronfyldet op i tærtebunden og kom marengs henover så det dækker helt ud til kanterne
På billedet nedenunder anes mine små hjemmedyrkede citron chilier. Pizza extravaganzaShepherd's pie - med ærtepuré og mandel-broccoliDe gode kartoflerMuteret gullasch suppe 1 chorizo pølse (en der er fast, ikke blød og fedtet)
Tilsæt vand, saft og skal af citron og varm det op. Så er det endelig lykkedes mig at sammestykke den perfekte lemon meringue pie efter at have prøvet en del opskrifter