Lækker syrlig og luftig citronfromage som mormor ville have lavet den. Citronfromage. Citronfromage. 3 dl fløde, pisket til skum. 3 dl fløde, pisket til skum
Vend derefter forsigtigt flødeskum og til sidst de piskede æggehvider i. Hæld citronfromagen i en glasskål, dæk med husholdningsfilm og sæt skålen i køleskabet 4 timer
C. i. t. r. o. n. f. m. a. g. e. l. d. j. J. s. y. ,. k. ø. æ. v. å. h. u. D. p. b. A. c. O. G. I. /. 1. 0. -. 2. 5. 4. 3. z. w. ½. E. x. F. P. S. H. N. V. T. M
piskefløde til skum og server tilcitronfromagen. fløde til blødt skum. Citronfromage er et godt alternativ, hvis man ikke lige synes ris a la mande er det store hit