VARIANTION AF CITRONMÅNEMED CITRONCREME OG. Skær marcipanen i små stykker og kom i dejen. bagepapir med nødder op af kanterne, så sidder nødderne fast på cremen
For at de ikke skulle stå med hele arbejdet foreslog jeg at vi kunne medbringe noget og da der blev foreslået kage var jeg hurtig om at slå til, for denne citronmåne har jeg haft i mit arkiv i uendelige tider siden jeg så den hos NYBH
Ælt kartoffelmosen sammen med citronsaften, citronskallen og marcipanen. Den er frisk og luftig og holder sig utrolig nok frisk og lækker i rigtig mange dage, og det er jo altid et hit med opskrifter, der kan laves i forvejen
200 gram sukker100 gram olie eller smeltet smør250 gram revet marcipan4 ægrevet skal og saften af 1 citron. 30 gram birkes blandes i dejen og bages med. 250 gram revet marcipan. 30 gram birkes blandes i dejen og bages med
Marcipan og sukker æltes sammen med hænderne, hvorefter smørret tilsættes lidt ad gangen. Jeg havde besluttet mig for, at forsøge at lave den med citronsaft, da selve glasuren på en Citronmåne altså skal være syrlig
Er du mere til citron, så kan jeg varmt anbefale dig at eksperimentere med hjemmelavet citronmåne. Appelsinkage – Kager med appelsin eller andre citrusfrugter er en skøn blanding af surt og sødt, og det giver et lækkert resultat – næsten hver gang
med din citronmåne og kigge efter at den ikke bliver for mørk hen imod slutningen af bagningen. Server citronmånen lun eller afkølet, helst på bagedagen eller dagen efter da den uden tvivl er bedst der