Jeg har købt ClausMeyers "Almanak", som indeholder ikke mindre end 22 opskrifter med rabarber. Bag ved 180 grader - Meyer siger 15 minutter, mine skulle have næsten ½ time inden de var gyldne og sprøde ovenpå
Opskriften er inspireret fra en bolleopskrift i ClausMeyers "Almanak". Jeg var tidligt oppe i morges, og fik slået dejen sammen til de her skønne boller
Denne opskrift er inspireret af en opskrift jeg så i et dameblad - da jeg senere kiggede i ClausMeyersAlmanak bog, så jeg opskriften mindede utrolig meget om hans Foccasia med ramsløgsalt
Dette er en hel fantastisk ret, og selv ClausMeyer nok ikke er den mest populære mand i Danmark lige nu, så forstår manden at sammensætte fantastiske opskrifter
Denne gang allierede jeg mig med ClausMeyer'sAlmanak for at prøve noget nyt. Lørdag havde ham den dejlige og mig aftalt af vi skulle grille lækre frankfurter pølser og dertil så fik jeg ideen at lave min egen kolde kartoffelsalat
Denne opskrift stammer fra ClausMeyersAlmanak - en kogebog jeg er rigtig glad for, men som jeg ikke altid får brugt, da den tager madlavningen et skridt længere end jeg tit har overskud til i hverdagen
I fremtiden vil jeg gerne have lidt flere koge- og bagebøger at gøre godt med og jeg ved fra min søster at "Meyers kager" er virkelig god og jeg har også hørt gode ting om "Almanak" som også er fra ClausMeyer
Opskriften stammer fra et bageri i Norge og findes også i ClausMeyers bageri. Lige så tænderne løber og jeg må indrømme, at denne opskrift er en af de bedste kanelsnurrer opskrifter jeg har kunne opstøve
Jeg fandt denne opskrift i ClausMeyersAlmanak, og lavede den præcis som der stod. Jeg elsker kylling og har gennem tiden eksperimenteret en del med hakket kylling