Derfor brugte jeg ClausMeyers opskrift, og den vil jeg helt sikkert bruge igen. Varme hveder20 stk 2½ dl lunkent vand 2½ dl lunken mælk20 g gær2 æg15 g havsalt50 g rørsukkerkardemomme efter smagca. Hvederne bages i en 220 grader varm ovn i 12-15 minutter, hvorefter de afkøles på en bagerist
Bager man dem selv, er jeg helt vild med den her opskrift, som jeg har lånt hos ClausMeyer. ) I min familie har vi altid fået ristede hveder dagen før store bededag, ofte som aftensmad, men enkelte gange som natmad, og jeg elskede det
brød-meisteren ClausMeyer selvfølgelig. Opskriften er som sagt fra den dygtige brødmand Meyer, men som sædvanligt med justeringer og sjussementer undervejs
Men fik lyst til at prøve at bage dem selv, og ClausMeyershveder blev dagens udfordring. I torsdags skulle der spises hveder - det er ellers ikke noget vi dyrker herhjemme