Claus meyer surdej boller opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg lavede selv min surdej efter ClausMeyers opskrift. Den kræver en surdej, som man enten selv kan lave eller kan få af nogen som har en
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Morgenfrueboller

Morgenfrueboller

Boller med surdej er tilsat noget mindre groft mel end ellers, men da det er ret nyt for mig at bage på denne måde, så har jeg undladt at afvige alt for meget fra den originale opskrift fra ClausMeyer
varme hveder

varme hveder

Derfor brugte jeg ClausMeyers opskrift, og den vil jeg helt sikkert bruge igen. Opskriften foreslår at lave en fordej dagen forinden, men jeg tilsatte i stedet en sjat af min surdej for at give lidt ekstra smag
Claus Meyer mysliboller

Claus Meyer mysliboller

Så var jeg sku' finde på noget at bage, så jeg ku' få brugt surdejen og valget faldt på mysliboller fra bogen Meyers bageri
Surdejsbrød

Surdejsbrød

Jeg har købt ClausMeyer's bog om brød - Meyers Bageri. Jeg startede med at lave en surdej fra bunden, som Meyer beskriver det i bogen, men jeg kunne ikke rigtig forlige mig med den der surdej, der skulle stå på mit køkkenbord og se uappetittelig ud, så den røg i vasken
Koldhævede trekornsboller

Koldhævede trekornsboller

Jeg fandt en opskrift fra ClausMeyer, som jeg rettede lidt i, så den passede til de ingredienser jeg havde i skabet