Claus meyer opskrifter

Gulerodsbrud á la Claus Meyer

Gulerodsbrud á la Claus Meyer

J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med ClausMeyer af min søde svigermor. Meyers Bageri (Min nummer 1 brødbog
Meyers chokoladebrownies

Meyers chokoladebrownies

ClausMeyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Den originale opskrift, som findes i bogen Meyers Bageri er en bradepandekage, hvor der er brugt valnødder
Verdens bedste burgerbolle! (Meyer)

Verdens bedste burgerbolle! (Meyer)

Den er lånt fra den kære ClausMeyer, som har været så rar at udvikle den bedste burgerbolle-opskrift jeg nogensinde har givet mig i kast med
Mormorboller

Mormorboller

Her er ClausMeyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Glutenfri kanelsnurrer

Glutenfri kanelsnurrer

- Efter opskrift af ClausMeyer. Jeg har lige været i. Sverige. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri
Rabarbermuffins

Rabarbermuffins

Jeg har købt ClausMeyers "Almanak", som indeholder ikke mindre end 22 opskrifter med rabarber. Bag ved 180 grader - Meyer siger 15 minutter, mine skulle have næsten ½ time inden de var gyldne og sprøde ovenpå
NOMA

NOMA

Vi bestilte kaffe, som var fra Estate Coffee, som ClausMeyer i øvrigt også ejer. Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk
Brunsviger - luksusversion

Brunsviger - luksusversion

Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i ClausMeyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

10-12 min på røremaskine, indtil den slipper skålens kanter helt, er blød, smidig og består  glutenprøven, som ClausMeyer så fint har indført i de danske bagehjem

Pragtfulde naanbrød

Opskriften er oprindelig fra ClausMeyersMeyers Bageri”, en bog der absolut kan anbefales. “Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Mit gennembrud kom, da jeg en dag, som så mange gange før, kiggede i ClausMeyers fremragende bagebog "Meyers Bageri" og beundrede de flotte brød
De lækreste boller

De lækreste boller

For et par uger siden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at ClausMeyer sikkert havde en god opskrift