Cocotte opskrifter

Egg cocotte med crème fraîche, vårløk og tomat ✿⊱╮✿⊱╮

Egg cocotte med crème fraîche, vårløk og tomat ✿⊱╮✿⊱╮

L. i. t. t. d. u. s. k. r. e. g. n. o. g. '. b. a. r. e. '. 2. 2. g. r. a. d. e. r. i. d. a. g. ,. n. e. s. t. e. n. l. i. t. t. g. o. d. t. M. e. n. d. e. t. s. e. r. u. t. s. o. m. s. o. l. e. n. s. n. a. r. t. t. i. t. t. e. r. f. r. e. m. i. g. j. e. n. ). S. t. a. r. t. e. r. s. ø. n. d. a. g
Egg cocotte med HOT tomatsaus ♫♫

Egg cocotte med HOT tomatsaus ♫♫

E. g. g. c. o. c. o. t. t. e. e. l. l. e. r. O. e. u. f. s. e. n. C. o. c. o. t. t. e. ,. e. r. e. n. e. l. s. k. e. t. f. r. a. n. s. k. k. l. a. s. s. i. k. e. r. ,. b. e. t. y. r. b. a. k. t. e. e. g. g. F. y. l. l. e. t. k. a. n. v. a. r. i. e. r. e. s. m. e. d. f. o. r. s. k. j. e. l. l. i. g
Svineskank

Svineskank

Smør alu-forme eller cocotter med smør eller olie fordel puréen i formene og drys emmentaler over. Nu melder sulegilderne sig
Blommer og figner med mandellåg

Blommer og figner med mandellåg

Læg frugterne i små rammakiner/ildfaste cocotter. Så er der blommer på træerne lige til at plukke. De kan også købes overalt
Æbler med mandellåg

Æbler med mandellåg

Læg frugterne i små rammakiner/ildfaste cocotter. En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Le feu de fou

Le feu de fou

Her fristes med retter som kaninpaté, æg en cocotte med roquefort, oksekød i løgsauce, anderagout og bretonsk hummer americaine
Egg cocotte  ♫♫

Egg cocotte ♫♫

Egg cocotte, betyr bakte egg. Egg cocotte, betyr bakte egg. Det er en fransk rett , som passer perfekt til frokost eller lunch
Brunch – til når der skal kræses ekstra meget

Brunch – til når der skal kræses ekstra meget

Æg i cocotte. Æg i cocotte. Nyd jeres weekend og brug den evt. på at lave hindbærtiramisu, grill på terrassen eller en god grøntsagsfladbrødsburger Weekend giver tid til hyggeligt samvær med familien, og tag de små med i køkkenet

Huskokkens sommercocotte

Selv om cocottemad mest appellere til vintermad, er det stadig en succes at bruge den gode gamle Römertopf til en sommergryde

Le feu de fou

Her fristes med retter som kaninpaté, æg en cocotte med roquefort, oksekød i løgsauce, anderagout og bretonsk hummer americaine