Cognac sauce opskrifter

Kyllingen der elskede kaffe og cognac

Kyllingen der elskede kaffe og cognac

Opskrift på saucen. Historien om “Kyllingen der elskede kaffe og cognac” handler om en kylling, der i selskab med sine gode venner hasselnødder og svampe (og lidt timian og andre gode sager), mere eller mindre drukner sig selv i de to væsker
Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Svinemørbrad fyldt med svampe og bacon.......

Herefter tilsættes først cognac, og dernæst "fløde",vand og bouillon. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
CHAMPIGNON - SOVS

CHAMPIGNON - SOVS

En lille sjat cognac . er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv. Smag til med cognac, salt og peber
Osteria 16

Osteria 16

Bland kaffen med marsala og cognac. Broccoli blancheret kortvarigt, så der stadig var masser af bid, med en let krydret sauce med chili, olivenolie og citron
Kalkun – julens bedste fugl

Kalkun – julens bedste fugl

lidt cognac eller rom. Sauce. Rør massen i farsen sammen med cognac og krydderier. Lav saucen færdig af stegesky og fløde, mens dyret trækker

Trøjborg Special

Rigtig fin vinbutik med et overskueligt udvalg af vine, rom, whisky, portvin, cognac, olivenolie, champagne, balsamico og snacks

Helstegt kalkun Paleo

Tilsæt hakkede krydderurter, cognac, kværnet peber, æg og ét revet løg. Endvidere skal det være basen for vores sauce

Hel kalkun til jul eller thanksgiving

Tilsæt hakkede krydderurter, cognac, kværnet. Endvidere skal det være basen for vores sauce. vigtigt da vi skal bruge det til sauce

Rar hare

Hvil kødet, mens du hælder fløde og fond på panden og laver en god sauce justeret efter din smag. Hæld en sjat cognac på de sidste 10 sek

Smørrebrød no. 2 - Skinke og hønsesalat

Brug en købe hønsesalat og smag den til med en smule cognac. Eller lav en hønsesalat af kogt hønsekød i tern, afdryppet aspargessnitter, mayonnaise, cremefraiche, HP sauce og salt og peber

Jule kalkun

Tilsæt hakkede krydderurter, cognac, kværnet peber, æg og ét revet løg. Endvidere skal det være basen for vores sauce

Klassisk Bistro

Det tredje medlem af selvskabet fik sprængt spoleben med kartoffel mos og en kraftig sauce, det var efter sigende også helt fantastisk og kødet nærmest faldt af benet

Green Bean Casserole

Add brandy or cognac, red wine and chicken broth, bring to a boil. Add green beans to mushroom sauce and toss to coat

Flamberede bøffer med druesauce

Cognac hældes over bøfferne (husk at slukke emhætten) og cognacen antændes. Druesauce. Start med at lave saucen