Bland mayonnaise, fløde og sennep, og smag til med citronsaft, salt og peber og evt. I den traditionelle udgave er der også revet gulerod, men frugter – som ananas, æbler eller lignende – kan også forekomme
Klassisk coleslawmed en lille tilføjelse, nemlig i form af et frisk æble. Det vrimler jo med lækre friske æbler for tiden, så hvorfor ikke komme dem i salaterne også
Rør en dressing (Newyorkerbyhearts opskrift) af Hellmans mayonnaise, lidt dijonsennep, sukker, æbleeddike og olie – tilpas mængden, for coleslaw skal ikke sejle i dressing
Jeg lavede en hvid dressing på gefühl og blandede sammen med hvidkål, æble og gulrod. Tilbehøret til klassisk pulled pork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost og indrømmede at det smagte godt