Vi fik "pulled pork" med hjemmebagte burgerboller, coleslaw og en super lækker sommersalt, som jeg ganske snart skal efterligne lidt, så menuen stod absolut på ren comfort
Med en let coleslaw af spidskål og gulerødder til – finsnittet spidskål, finthakket gulerod og en dressing af halvt cremefraiche og halvt Hellmanns mayo, smagt til med sennep, vineddike og sukker
Desværre indeholder den originale opskrift på coleslaw mayonnaise, sukker og cremefraiche, så jeg har prøvet at lave et forslag til en sundere version, og det blev veldig godt
Cremefraiche blandes med mayo, salt, peber og smages til med wasabi efter smag. Så den sædvanlige danske peberrod i coleslawen, er såmænd udskiftet med den japanske udgave
Det synes jeg i hvert fald selv J Det er jo ikke majo eller fuldfed cremefraiche, men en vældig god løsning, hvis man savner lidt dressing og smag til sine grøntsager
cremefraiche, men en vældig god løsning, hvis man savner lidt dressing og smag. Men denne coleslaw smagte bare langt bedre end jeg havde regnet med, så nu
Mål og vægt bruger vi ikke her i butikken, mad skal laves med følelse og smages til undervejs. Kødet flås fra hinanden med to gafler og serveres i en burgerbolle med gulerodssalaten