Rør yoghurt, sennep, æbleeddike og honning til en dressing. Bland den medcoleslawen. Rist eventuelt nødder eller kerner på en pande og drys over coleslawen
Med en hjemmelavet coleslaw er det let at få spist noget af den sunde hvidkål. Yoghurtblandingen blandes med hvidkål og guleroden i en skål, der stilles i køleskabet og trækker mindst et par timer inden servering
sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
Klassisk coleslawmed en lille tilføjelse, nemlig i form af et frisk æble. Det vrimler jo med lækre friske æbler for tiden, så hvorfor ikke komme dem i salaterne også
Bland mayoen medsennepen og smag til med salt og peber. Normalt laver jeg coleslawmed både cremefraiche og mayo, men denne her version blev altså mejerifri
Mælkeprodukterne, mayo, sennep, salt og peber røres sammen og smages til med salt og peber. Da kødet var trukket fra hinanden blev det serveret i en burgerbolle med lidt salat og en ordentlig skefuld coleslaw
Engelsk Pie medColeslaw. Pie og coleslaw passer så godt sammen. Det var det med de rester af stegen. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Lidt af hvert, Opskrifter, Restemad og tagget coleslaw, engelsk pie, restemad