Rør derefter yoghurt, sennep og krydderier sammen, og vend til sidst dressingen i. Mmm, dejlig alternativ coleslawmedspidskål, som er frisk og skøn for maven
Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op. Bland mayonaisen med sukker og eddike og vend det sammen med de snittede grøntsager
Der er lidt frit valg med hensyn til kåltypen. Jeg brugte en blanding af lilla spidskål og almindeligt hvidkål for at få mere farve, men det er ikke nødvendigt
sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
Har du hverken spidskommen eller koriander, så brug lidt karry eller karrypasta til at smage dressingen tilmed ½ liter fintsnittet spidskål, savoykål eller hvidkål
¼ spidskål. Klassisk coleslawmed en lille tilføjelse, nemlig i form af et frisk æble. Det er med at til at give en friskhed til den ellers cremede salat
Skær spidskålen i strimler og peberfrugt og æble i mindre stykker. Bland mayo med salt, peber og chili(udelad lameller og kerner) i små stykker og tilsæt fint hakket skalotteløg
Bland mayoen med sennepen og smag tilmed salt og peber. Normalt laver jeg coleslawmed både cremefraiche og mayo, men denne her version blev altså mejerifri