Brun kyllingen på alle sideri en blanding af lidt smør og olie. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilkblegselleri og et par salvieblade
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
Servér kyllingen med friskkogteris og saucen. I mens kyllingen er i ovnen plasker du rødvini en gryde sammen med den sidste del af det, som også er under skindet, en gulerod i grove stykker og timian
Jeg ved i hvert fald, at jeg ikke får lov til at udskifteCoqauvin blanc for min mand. Når svampene har smidt væsken sauteres løgene sammen med dem på panden
Uden at have tjekket opskrifter tænkte jeg iretning af coqauvin. Jeg var lidtskeptisk - har aldrig lavet fasan før, og er ikkealtidtilvildt, slet ikke når man kommer gele isaucen
Coqauvin. Rødvinssauce. Hvis du varmer din mad, er der reelt set ingen alkoholprocent i den, selvom du marinerer den irødvin, koger den i øl eller flamberer den i cognac
Ligeindenkyllingestykkerne skal af panden, hældes coqnac ved, og du skal nu i gang med lighteren. Kylling, halvdelen af baconen, rødvinen, grønsagerne samt timian og laurbærblade
Coqauvin med kartoffelmosDessert. være en vin fra Châteauneuf-du-Pape. Lammekølle med selleripuré, honningglaserede gulerødder, rårørte tyttebær, sauce og ovnstegte kartoflerSøndag