Cordonbleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
På billederne er denne panering brugt til laks, kylling og Kyllinge CordonBleu. Du mødte allerede denne panering i sidste opskrift - Kyllinge CordonBleu Anno 2015
På billederne er denne panering brugt til laks, kylling og Kyllinge CordonBleu. Du mødte allerede denne panering i sidste opskrift - Kyllinge CordonBleu Anno 2014
Jeg spottede hurtigt et fint udvalg af pastaretter og besluttede mig for Raviolis aux Cèpes sauce champignons og min mor fik øje på en cordonbleu, som hun elsker, hvorfor hun bestilte Cordonbleu de dinde ligeså med tilhørende cremet champignon sauce
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Denne gang en schnitzel cordonbleu - det vil sige en paneret schnitzel fyldt med skinke og ost. Her er et bud på endnu en klassisk ret, som sagtens kan laves på LCHF-manér